KIJKJE IN DE KEUKEN

Hieronder vindt u foto’s en het verhaal achter Theater Theedoek!

Graag houden wij u op de hoogte van wat er allemaal gebeurt. Bijvoorbeeld de workshops voor kinderen uit de buurt, het proces van het maken van onze eigen voorstellingen, de verdere voorbereidingen en het eindresultaat van onze optredens en gastoptredens. Graag delen wij dit met u door een kijkje in de keuken, waar Theater Theedoek van alles bekokstoofd.

De Club zonder Doek

Met Clown Kroelie (Ron), Theater Theedoek (Myrthe), Monkey Organ (Inge) en Goochelaar Ollie (Marijn) op het Sprookjesfestival in Overschie.

Facebook: De Club zonder Doek    Bekijk hier de impressie:


Rotterdam 010 heeft ook een filmpje gemaakt: 010 nu

De Club zonder Doek

Met Clown Kroelie (Ron), Theater Theedoek (Myrthe), Monkey Organ (Inge) en Goochelaar Ollie (Marijn) op de Internationale Vrouwendag bij Speeltuin Vreewijk de Vaan op 4 maart 2017 een echt straatfestival georganiseerd en gespeeld.

Facebook: De Club zonder Doek    Bekijk hier de video:   http://

Ontmoeting tussen Jong en Oud.

Ontmoeting tussen Jong en Oud. Op woensdag 1 februari in Schiehoven en op  8 februari in de Wilgenborgh heeft Myrthe Den Boer met haar clubje kinderen van Theater Theedoek en de kinderen van de BSO Skibroek de ouderen een gezellige middag bezorgd, met poppen, zingen en korte theater oefeningspelletjes. Echt leuk. De ouderen genoten volop en ook toen de kinderen de poppen lieten kennis maken met de ouderen.