myrthe met dodo

DODO

Eindpresentatie 10 juni 2017

DODO

Het maken van de tekening als achtergrond voor de voorstelling.

PUNCH

een vliegensvlugge straatpoppenkastvoorstelling voor iedereen die durft te kijken, waarin Jan en Katrijn de rare meneer Punch op bezoek krijgen die zoveel stennis schopt dat Katrijn de boel moet redden.

Een absurd grappige traditionele voorstelling, duurt 25 minuten. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Het Levende Museum

In het museum komt je fantasie tot leven, als je maar beter kijkt. In deze voorstelling komen de schilderijen tot leven en doen een beroep op de verbeelding van de kinderen als clown Kroelie een bezoek aan het museum brengt.  Er is iemand verdwenen uit zijn lijst en dat is Kuuk. Hoe zal dat aflopen?

Deze voorstelling is in 2016 en 2017 verschillende keren gespeeld.   Voor kinderen vanaf 5 jaar.

DISCO

een bijzondere poppenkastvoorstelling waarin de prinses moet trouwen van de koning, de elfjes een cadeautje voor haar uitzoeken, wat weer gestolen wordt door de heks met wie de koning het aan de stok krijgt als zijn prinsesje door haar bedondert wordt.

Een vrolijke voorstelling, duurt ongeveer 30 minuten. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

JAN KLAASSEN EN KATRIJN

een traditioneel verhaal over Jan en Katrijn die in de poppenkast wonen en elkaar nodig hebben als er een hele dikke vette muis in de poppenkast zit.

Een traditionele voorstelling, duurt 30 minuten.  Voor alle leeftijden.

DE DRIE GIGANTISCH GEMENE GRIEZELS

Een schimmenspel waarin een dikke vuurspuwende draak eerst een heks ontmoet en daarna een gigantische reus. Alle drie zijn ze er van overtuigd dat ze gigantisch angstaanjagend zijn. Ze doen hun best om anderen en elkaar de stuipen op het lijf te jagen – wat echter niet lukt. Tot de dag dat ze de ukkepuk Nittepetit tegen kwamen …

Een griezelige voorstelling, duurt 25 minuten.  Een voorstelling voor  3+

LIEVE TANTE KEE

is een schaduwspel wat in het donker beleefd wilt worden. Geïnspireerd door het liedje van Wim Sonneveld, Ik ben met Catootje naar de botermarkt geweest, is het een dromerig en poëtisch stuk geworden, waarin het visuele aspect bij de toeschouwers meer dan normaal wordt geprikkeld. Wij hopen dat dit  de doelgroep, de ouderen, misschien wel weer het idee geeft dat er nog genoeg te beleven is en dat men nooit te oud is om te dromen.
Na de voorstelling zingen wij graag nog wat leuke liedjes welke iedereen wel kent. Een moment van nostalgie.