Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

De Club Zonder Doek

Theater Theedoek Voetiushof 36-38, Rotterdam

In Theater Theedoek komen vijf artiesten samen voor een kindermatinee voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Het wordt een superleuke middag met Inge, Clown Kroelie en clown Stip, Ollie Quist en Myrthe.

Park 1943

Park 1943 Rotterdam

Kom dat horen, kom dat zien.  Park 1943 verandert op woensdagmiddag 7 juni voor één dag in een echte jungle! Een jungle vol met spelletjes, plezier en vooral veel avontuur! Verzamel zo veel mogelijk sleutels en open de schat. Misschien win jij dan een van de prijzen, zoals kaartjes voor Diergaarde Blijdorp! Twijfel niet en [...]

Poppen- en Object Theater Eindpresentaties

Het Veur Theater Damlaan 44, Leidschendam

Het programma start om 16:00 met discussiepanels over Poppenspel in het theater en Poppenspel in het onderwijs. Daarna is er een netwerkdiner, met aansluitend om 19:00 de eindpresentaties van de studenten. We vinden het leuk als je komt: voor het hele programma of voor de eindpresentaties van 19:00 uur. Kaarten te bestellen bij het Haags [...]

Buitenspeeldag in Heerjansdam

Appelgaard 30, 2995 XP Heerjansdam Appelgaard 30 , 2995 XP Heerjansdam

Wij vieren dan de Buitenspeeldag in Heerjansdam. Op deze dag komen heel veel kinderen uit Heerjansdam naar de speeltuin met hun ouders om gratis te spelen, springen, schminken, glitteren, knutselen, eten en drinken. De Buitenspeeldag is een landelijk initiatief van Jantje Beton, Nickelodeon en Veiligverkeer Nederland. Wij als Heerjansdames organiseren dit voor Heerjansdam. Mogelijk gemaakt [...]

Plons, Proost & Proest

Jachtcentrum Dintelmond Dintelmond

Open Dag Jachtcentrum Dintelmond. Myrthe, Jack en Wim zingen maritieme liedjes in diverse talen gecombineerd met het bespelen van levensgrote poppen. Dat is wat 'Plons, Proost & Proest' brengen.

Zeeheldenfestival

Prins Hendrikplein in het Zeeheldenkwartier Prins Hendrikplein, Den Haag

Het Zeeheldenfestival vindt dit jaar plaats van woensdag 28 juni t/m zondag 2 juli. Inge en Myrthe spelen op 28 juni. Vijf dagen lang staat het Prins Hendrikplein in het Zeeheldenkwartier bol van muziek, dans, straattheater en kinderactiviteiten.

Wereld Sprookjes Festival

Overschie Sidelinge Park, Rotterdam

East Meets West, woensdag 5 juli van 14u tot 18u in het Sidelinge Park, Overschie. Wij staan met 'De Club zonder Doek' op podium 2 met optreden Muppets en schaduwtheater (Theater Theedoek), clowns (Kroelie & Stip), muziek met draaiorgel (Monkey Organ) en Ollie de goochelaar.

Bie Daip

Plons, Proost & Proest staan op het International Folk & Seasongs Festival Bie Daip op 26 augustus 2017 in Appingedam. Myrthe zingt met Jack en begeleid door Wim op de accordeon met de poppen Johnny John, Blauwbaard en de Zeemeermin.